Turska Serija – Gençliğim Eyvah | Jao mladosti [NOVA SERIJA]

Gençliğim Eyvah - Nakon što su odrađena snimanja promotivnih materijala koja rukovodio Deniz Yılmaz, redatelj serija, počele su pripreme za snimanje serije „Jao mladosti“ (tur. Gençliğim Eyvah).

Turska Serija – Gençliğim Eyvah | Jao mladosti [NOVA SERIJA]

Na društvenim mrežama je pojavilo pregršt pozitivnih reakcija o novome projektu koji produkcijska kuća Süreç Film sprema za kanal ATV. Serija „Jao mladosti“ na ekranima će se vjerojatno pojaviti najkasnije u julu, a određene su i lokacije na kojima će biti snimana.

U glavnim ulogama su Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca i Kemal Uçar, a scenarist je Ünal Yeter. ZA sad je poznato da će serija tematizirati život dvojice kebapdžija, ali i da će gledatelje nasmijati do suza. Budući da je riječ o ljetnoj seriji, i lokacije će biti vesele.

Za prve epizode je postavljen set u Istanbulu u jednoj staroj fabrici. Očekuje se da će većina scena biti snimana u Istanbulu, a neki delovi na različitim lokacijama u blizini grada.

Prevod serije na EXYU jezik: Movtex.Com

What's Your Reaction?

like
2
dislike
0
love
1
funny
1
angry
0
sad
0
wow
0