Turska serija Podzemlje | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Podzemlje (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz) je popularna turska televizijska serija. Premijerno je prikazana 8. septembra 2015. godine. Scenario za ovu seriju su pisali Bahadır Ozdener i Berna Aruz i Raci Sasmaz.

Turska serija Podzemlje | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Serija se emituje na turskoj nacionalnoj televiziji ATV. Glavne uloge u ovoj seriji tumače Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yildirimer, Ozan -Akbaba,Sabina Ajrula, Hakan Karsak, Savas Ozdemir i Sevinc Gursen Akyildiz.

Radnja priče prati lik Hizira Cakirbeylija koji je kao veoma mlad ušao u svet mafije. Postao je jedan od najmoćnijih članova turske mafije, i jedan od najuticajnijih članova turskih lanaca šverca oružjem. Hizir se brzo razvija i napreduje. Postaje vođa kompletnog lanca šverca oružjem. Uz to pokušava da održi dobar odnos sa ostalim članovima mafije, vladom i svojom velikom porodicom. Važnu ulogu u njegovom životu imaju žene. Supruga, majka, ljubavnica i kćerka.Hizir pokušava da odigra očinsku figure u životu sina, nećaka ali i celokupne familije. Posebno je vezan za brata Ilyasa, koji mu zadaje mnoge probleme. Želi da održi zajedništvo, porodičan je čovek, i teško mu je da bira između dve žene, supruge Meryem i ljubavnice. Ilyas je u vezi sa kćerkom Unala koji predstavlja Hizirovog najvećeg neprijatelja. To komplikuje već veoma složenu situaciju.

Prevod serije na EXYU jezik: Movtex.Com

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0