Turska serija Zabranjena jabuka | Yasak Elma

Zabranjena jabuka – Yasak Elma je turska serija. Radnja serije prati priču o Zejnep i Jildiz koje žive zajedno, i koje imaju različite snove i ciljeve.

Turska serija Zabranjena jabuka |  Yasak Elma

Prva epizoda ove serije je emitovana 19. marta 2018. godine. Scenario za ovu seriju su pisali Melis Dživelek i Zejnep Sojata.

Uloge tumače ovoj seriji tumače Ševal Sam, Talat Bulut, Onur Tuna, Eda Edže, Sevda Ergindži, Bariš Ajtač i drugi.

Do sada je snimljeno 3 sezone serije i 70 epizoda. Serija se emituje na kanalu Fox.

Priča o dva bogata brata, koji imaju različite snove i poglede na život. Sestre Jildiz i Zejnep, takodje različitih mišljenja kad su u pitanju novac i bogatstvo. Njih dve žive zajedno u skromnom okruženju. Jildiz odlučuje da se obogati, i obezbedi dobar i glamurozan zivot sebi i svojoj sestri, da ih više niko ne ponižava. Zejnep radi u kompaniji koju je kupio Alihan Tašdemir. Alihan je arogantan, duhovit, bogati biznismen. Iako su Zejnep i Alihan potpuno različiti, vremenom ulaze u strastvenu vezu. Međutim, Zejnep ne zna da je Alihan Halitov poslovni partner i brat njegove bivše žene.

Serija se nalazi na 13. mestu najpopularnijih serija u Turskoj. Ima 6,21 miliona pregleda po epizodi. Zabranjena jabuka je serija ispunjena strasti, laži i željama. Drama ima za cilj da prikaže veze između ljudi koji pripadaju različitim društvenim slojevima.

Prevod serije na EXYU jezik: Movtex.Com

What's Your Reaction?

like
13
dislike
4
love
10
funny
1
angry
1
sad
2
wow
4